Blog


Blog bejegyzések
födémszigetelés
hőszigetelés
Ha járófelület kialakítása nem feltétlenül szükséges, akkor a födémszigetelés kihívására ideális megoldást kínál a befújható cellulóz.
cellulózszigetelés
tapasztalat
Sokféle cellulóz szigetelés tapasztalat van, de mindazok, akik a Climatizer Plust próbálták, mind a mai napig nem bánták meg a döntést.
cellulozszigeteles
hatranyok
A cellulózszigetelés hátrányai - tények és tévhitek Egyes források számára még mindig témát jelentenek a cellulóz szigetelés hátrányai – de ezek csupán állítólagos hátrányok. Mi az igazság?
tetőtérszigetelés
Új házat épít, bővít, emeletet húz? Akkor a tetőtér szigetelésére is gondolnia kell! Ebben segítségére lesz a Climatizer Plus.
faház szigetelése
hőszigetelés
Könnyen, alacsony költségvetéssel, szinte saját kezűleg is megépíthető. De hogyan oldható meg hatékonyan a faház szigetelése?
Climatizer
Natureplus
A Climatizer Plus Natureplus minősítéssel rendelkezik.
Födém takarója
Senki sem szeret arra ébredni, hogy fázik. Bizonyosan tapasztalta már egy-egy hűvösebb reggelen, hogy a nem túl kellemes, alacsony szobai hőmérséklet ellenére a takaró alatt biztosítani lehet a megfelelő alvásminőséget.
Cellulóz szigetelés
A papír az csak papír marad, és a papír ég. Tehát a cellulóz szigetelés tűveszélyes. Így szól a tévhit, és itt a cáfolat.
Cellulóz szigetelés
A szigetelőanyagok piacán nagy előnynek számít, ha a munka minimális felfordulással, gyorsan elvégezhető. Ezt nyújtja Önnek a Climatizer.
Szigetelőanyag
Olvasson itt hasznos válaszokat a cellulóz szigeteléssel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre!