Blog


3 nyomós érv a Climatizer Plus szigetelőanyag mellett

A Climatizer Plus szigetelőanyaggal a legkiválóbb kanadai és cseh fejlesztők 4 évtizedes tapasztalatának előnyeit fogja élvezni otthonában.

Szigorúan tesztelt hőszigetelési és hangszigetelési megoldásként a Climatizer különösen ellenálló a tűzzel, nedvességgel, penésszel és kártevőkkel szemben, emellett néhány extra tulajdonsága kiemelten a figyelmébe ajánlja azoknak, akik haladóan gondolkodnak a lakásszigetelés terén.

Miben nyújt többet a Climatizer Plus szigetelőanyag?

1. Környezettudatos, „zöldebb” megoldás, ha az otthonát Climatizerrel szigeteli, ráadásként gyorsan és egyszerűen.

Ez a cellulóz alapú, gazdaságos szigetelés már előállítása során bizonyítja energiatakarékosságát és költséghatékonyságát, amit később az Ön számára is biztosítani fog.

Az újrahasznosított papír ledarálása során kisebb a környezetkárosítás, az alapanyag kiváló hőszigetelő tulajdonságú, a fogyasztói felhasználásból visszakerült papírhulladék.

A Climatizer Plusszal a kanadai kormány által a „Környezettudatos Döntés” (Environmental Choice) nevű rangos elismeréssel jutalmazott szigetelőanyagot választ.

Ezt pedig nem csupán a környezet, hanem a lakóépülete télen kellemes melege, nyáron pedig frissítő hűvössége is meg fogja hálálni Önnek!

2. „Az energia nem vész el, csak átalakul” – tartja az energiamegmaradás törvénye. Való igaz!

De ha Ön nem kimagasló technikai paraméterekkel rendelkező, modern szigetelőanyagot választ, akkor a téli hónapokban fűtésre fordított energia a lakóépülete szempontjából elvész, mert a megmaradt hőhidakon keresztül az udvart, a külvilágot fűti. Ezzel az erővel akár pénzt is égethetne!

A Climatizer Plus szigetelőanyag ezzel szemben az energiamegőrzés elve alapján csökkenteni fogja a fűtési költségeit, mert résmentes hatékonysággal körülöleli otthonát, és ezáltal egész évben kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít.

3. Nem kell jóstehetség ahhoz, hogy előre tudjuk: az energiárak növekedni fognak. A Climatizer Plus hőszigetelés azonban egy életen át megmarad – elegendő csupán egyszer meghoznia a jó döntést a gyors és tiszta, száraz befújással történő alkalmazása mellett, amit szakértőink bontás és felfordulás nélkül biztosítani fognak.

Így Ön egyre több pénzt fog megtakarítani az elkövetkező években a Climatizer Plus segítségével, bármennyire is felszöknek majd az árak.

De ha nem elég 3 érv, és többre kíváncsi, akkor ismerje meg alaposabban itt a kanadai szigetelőanyag kimagasló tulajdonságait!


szigetelőanyag