Blog


Climatizer Plus: a gyors szigetelőanyag

Sértődés ne essék, ha esetleg Ön is szakmabeli, de a mondás szerint a mestereknek általában kétszer örülünk: egyszer, amikor jönnek, egyszer meg, amikor elmennek. Tény, hogy a szigetelőanyagok alkalmazása terén is nagy előnynek számít, ha a munka minimális felfordulással, gyorsan elvégezhető.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságai és tűzbiztonsága mellett ezt is nyújtja Önnek a környezetbarát Climatizer Plus szigetelőanyag.

A szárazon befújható szigetelőanyag előnyei

A Climatizer Plus szigetelőanyag mint késztermék zsákos kiszerelésben kapható, és tapasztalt csapatunk tagjai befúvógéppel juttatják azt a szigetelni kívánt területre.

Ez azért is célszerű megoldás, mert a cellulóz szigetelőanyag így a a legapróbb réseket és a legnehezebben elérhető területeket is könnyedén, gyorsan és egyenletesen befedi és kitölti, így a hőhidak keletkezési esélye minimális.

Emellett azonban Ön is bizonyára örülni fog annak, hogy ez a megoldás ilyen gyors, sőt talán bármely más lehetőséghez képest kevesebb időt vesz igénybe. Mert ugyan ki az, aki szereti, ha otthona kényelmét, családi intimitását bonyolult munkálatokkal bolygatják meg, vagy még tovább kell várnia a régóta remélt beköltözéssel?

Utólagos szigeteléshez is kiváló

Ez a száraz befújásos technológia utólagos szigetelés esetén még inkább megcsillogtatja erényeit. Födémek, falfelületek közötti rések szigetelése esetében ugyanis az alkalmazása nem jár nagy felületeken bontással, így csak minimális helyreállítás szükséges az egy-két helyen megbontott felület esetében.

Mind a könnyűszerkezetes, faelemekből előreépített, új családi házak esetében, mind pedig a régebben épült, gyenge szigetelésű ingatlanoknál nagy előnye, hogy az apróra darált papírból álló cellulóz szigetelőanyag egyszerűen befújható a födémre, vagy a rétegek közé, ahol minden üres helyet hatékonyan kitölt, és a továbbiakban egész évben, sőt életre szólóan kellemes hőérzetet biztosít Önnek és családjának.

Kétszeresen gyors, mert hamar megtérül

A szerkezetek megbontása nélkül megvalósítható, gyors kivitelezést a Climatizer Plus szigetelőanyag az alacsony felújítási költséggel és gyors megtérüléssel tetézi.

Így ez az egyenletesen befújható, kimagaslóan hatékony szigetelőanyag kétszeresen is gyors: nem tartanak sokáig a munkálatok, és 2-3 éven belül az alacsonyabb fűtésszámlának köszönhetően Ön már vissza is nyerte a befektetését.

Kérjen helyszíni tanácsadást Climatizer Plus szigetelőanyag alkalmazásáról!


Cellulóz szigetelés