Blog


Faház szigetelése Climatizerrel – egyszerűen és hatékonyan

Könnyen, alacsony költségvetéssel, szinte napok alatt is megépíthető. Ha gyorsan, minimális helyszíni munkával szeretne építkezni, akkor kimondottan ajánlott. De hogyan oldható meg hatékonyan a faház szigetelése?

Nagy előnye a faházaknak az, hogy nyáron jellemzően kellemes, hűvös klímájúak, és könnyű őket átszellőztetni is. Levegőjük a természetes alapanyagnak, a fának köszönhetően se nem túl száraz, se nem túl nedves, hanem üdítően friss marad. Mi több, a lakás gyorsan felfűthető, energiatakarékosan üzemeltethető télen-nyáron.

Mindezek az előnyök azonban csupán abban az esetben érvényesek, ha a faházhoz a megfelelő szigetelés, a hőtartás biztosítása is társul, amit a Climatizer könnyedén biztosítani képes a faháztulajdonosoknak.

A Climatizer Plus és a faház szigetelése

A faházhoz mint korszerű, „zöld” megoldáshoz a Natureplus tanúsítvánnyal rendelkező, „környezettudatos döntésnek” minősített Climatizer Plus kiváló, résmentes szigetelést biztosít.

A gyakorlatban a passzívházakra jellemző energiahatékonyságot is elérhet annak köszönhetően, hogy a száraz befújásos technológiával a szigetelőanyag a legapróbb hajszálrésekbe is behatol, egyaránt gátat szabva a hőingadozásnak és a beszüremlő hangnak.

Gyorsháza ennek köszönhetően nem csupán kellemes klímájú, hanem nyugodt és csendes is lesz: valódi természetes oázis, amit a hatékony, hőhídmentes szigetelésnek köszönhetően csekély ráfordítással is fenn tud tartani.

Ha fontos Önnek a gyorsaság (de a biztonságról sem szeretne lemondani)

Könnyűszerkezetes faházat rendszerint azok építtetnek, akiknek rokonszenves az előregyártott elemeknek köszönhetően egyszerű és gyors építési folyamat is, amelynek köszönhetően 1 hónap alatt is elkészül az új faotthon.

Logikus hát, hogy ehhez a gyorsasághoz a Climatizer ugyancsak gyors és tiszta, befújásos technológiáját társítsák, amellyel időtálló, résmentes szigetelés biztosítható a faház számára.

A gyúlásgátló és tűzálló összetevőkkel kezelt szigetelőanyag plusz védelmet biztosít tűzesetek ellen, hiszen a cellulóz igen magas hőmérsékleten olvad, és a Climatizer szigetelőanyag vegyi kezelése – a hivatalos tűzvédelmi tanúsítványok által alátámasztott módon – még a legrosszabb esetben sem éghető.

Itt érdemes utánanéznie a részleteknek, ha célja az újonnan épített, vagy akár régebbi faház szigetelése: www.climatizer-compri.hu/celluloz


faház szigetelése
hőszigetelés