Blog


Ideális megoldás a födémszigetelésre: Climatizer Plus

Ha járófelület kialakítása nem feltétlenül szükséges a padláson, akkor a födémszigetelés kihívására ideális megoldást kínál a befújható cellulóz szigetelőanyag. Különösen a könnyűszerkezetes födémnél nyilvánul meg ilyen esetben a kanadai technológia nagy előnye: az, hogy a szigetelés tömege aránylag csekély, így könnyedén elbírja majd a vázszerkezet.

Hogyan oldja meg a födémszigetelés kérdését a Climatizer Plus?

Akár régebbi építésű háznál is bontás nélkül kivitelezhető a hatékony födémszigetelés, mert a száraz, befújásos technológiát arra találták ki, hogy minimálisra csökkentse a felhajtást és a macerát. Például egy 150 négyzetméteres padlástér akár egy nap alatt is simán szigetelhető a cellulózalapú szigetelőanyag alkalmazásával.

Mivel a tetőtér az egyik olyan „hőcsapdás” hely, ahol a meleg telente elillan – és a nyári forróság fő forrása, legalább utólag érdemes leszámolni ezzel a problémával. A hideg Kanada háztulajdonosai az 1970-es évektől kezdődően egyre gyakrabban szavaztak bizalmat a Climatizer Plus cellulóz szigetelésnek.

Mi tette ennyire sikeressé ott fent, északon ezt az eljárást?

Elsősorban az a résmentesség és hézagmentesség, amit a befújásos technológiának köszönhetően Ön is élvezhet a födémszigetelés terén a Climatizerrel. Amiatt tartós és minőségi ez az eljárás például a gyapotszigeteléssel szemben, mert az újrahasznosított (ledarált és egyszersmind tűz, penész, sőt rágcsálók elleni, de irritáló hatástól mentes vegyi kezeléssel ellátott) cellulóz a legapróbb réseking menően mindenhova behatol, így magasabb energiahatékonyságot biztosít ugyanazon a felületen.

De nem csupán a téli időszakra kell gondolni, ha a befújható szigetelés előnyeiről beszélünk, hiszen a különbség nyáron, a rekkenő hőségben is meg fog érződni. Érdekes módon egyfajta fáziseltolódást biztosít ilyenkor a padlást, tetőteret szigetelő cellulóz: elnyújtja a hőterhelést, és ennek köszönhetően Önhöz az aznapi csúcshőmérséklet akkor ér el, amikor odakint már üdítően kellemes, hűvösebb a levegő.

Végre olcsón, gyorsan és hatékonyan megoldhatja lakóépülete várva várt energetikai korszerűsítését. Kérje segítségünket, a díjmentes tanácsadást a következő linken keresztül, és télen-nyáron örülni fog neki, hogy velünk oldotta meg a födémszigetelés problémáját!

https://www.climatizer-compri.hu/arkalkulatorfödémszigetelés
hőszigetelés