Blog


Mit jelent az Ön számára a Climatizer Natureplus minősítése?

A bizalom újabb, kézzelfogható bizonyítéka, hogy a Climatizerrel a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szigetelési megoldást választja a rangos Natureplus védjegy, amelyet az általunk kínált cellulóz szigetelés elnyert a szigetelőanyagok nemzetközi piacán.

A Natureplus az energiatakarékosságot is díjazza

Európa-szerte csupán a környezetkímélő módon előállított, az egészségre tökéletesen ártalmatlan, valamint az aktuális minőségi elvárásoknak minden tekintetben eleget tevő építőanyagok szerezhetik meg és birtokolhatják a Natureplus minősítést. Olyannyira így van ez, hogy a német ÖKOTEST Magazin egyenesen úgy értékeli, hogy ez az egyetlen jelenlegi tanúsítvány, amely valóban garancia a környezet- és egészségbarát, megbízható minőségre.

Ez két szempontból is fontos. Egyrészt az építőipar alighanem az az ágazat, amely természeti erőforrásaink legnagyobb részét, mintegy 40%-át emészti fel. Energiatékozló és környezetszennyező technológiákat használva Ön sem alhat nyugodtan, hiszen ott motoszkál majd a gondolat, hogy divatjamúlt, ártalmas hatású eljárást használ a hőszigetelésre.

Ugyanakkor éppolyan fontos szempont az is, hogy a Climatizer Plus az energiamegőrzés elve alapján évről évre pénzt takarít meg Önnek. A fűtésre szánt összegek többé nem illannak el az értékes hővel együtt. Ily módon döntése egyszerre környezettudatos – hiszen fűtés terén az elkerülhető pazarlást is a Földünk sínyli meg – és pénztárcakímélő.

A Naturplus minősítést kizárólag azok a termékek birtokolhatják, amelyek esetében a gyártás során kizárólag megújuló/fenntartható nyersanyagforrást használnak, mint amilyen a Climatizer esetében a tűzbiztonság érdekében egészségre nem ártalmas vegyi kezeléssel ellátott, ledarált cellulóz. Az építőipari szakemberek és a fogyasztók számára az optimális döntéshez támpontot kínáló Natureplus ökocímke a tesztek egész sorát feltételezi, amelyek tanúsítják, hogy a szigetelőanyag egészséges és biztonságos.

Ez a kitüntető minősítés számunkra megtiszteltetés, Önnek pedig garancia arra, hogy a Climatizerrel magas minőségű és energiahatékony szigetelőanyagot használ, amely egész évben kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít, ugyanakkor nemcsak a környezetet, hanem a családi kasszát is megóvja.


Climatizer
Natureplus