Blog


Tetőtér szigetelés – eget verdeső költségek nélkül

Új házat épít, bővít, emeletet húz? Akkor a tetőtér szigetelésére is gondolnia kell! Hogyan oldható ez meg a leghatékonyabban oly módon, hogy a költségek se legyenek az egekben, és az építkezéssel járó káoszt is csökkentsük – ráadásul a munkálatok hamar meglegyenek?

A tetőtér szigetelés kanadai módszere

A hideg éghajlatú, sokszor szélsőséges időjárású Kanadából ered a 40 éve eredményesen alkalmazott cellulóz szigetelőanyag, a Climatizer Plus, mely ideális a homlokzati hőszigeteléshez, belső szigeteléshez, de ugyanígy a padlásszigeteléshez és a tetőtér szigeteléshez is.

Mi különbözteti meg a Climatizert és a hozzá kapcsolódó technológiát a szigetelőanyagok nemzetközi piacán? A megrendelő szemszögéből, rövid távon elsősorban az, hogy a résmentes szigetelés mögött álló befújásos technológia gyors és tiszta kivitelezést tesz lehetővé.

A Climatizer Plus összetételét adó, sűrű cellulózrostok egyedülálló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami pedig a biztonságot illeti, elmondható, hogy a technológiára egyedülállóan jellemző, gyúlásgáltó és tűzálllósági vegyi kezelésnek köszönhetően a rostok egyenesen megakadályozzák a láng terjedését egy esetleges (hipotetikus) tűz során.

Kutatások és tesztek sora igazolja, hogy a környezetbarát, mert kőolajszármazékokat nem tartalmazó Climatizer Plus a szigetelőanyagok között élen jár a cellulóz természetes hőszigetelő hatásának köszönhetően, mely különösen a időjárási viszonyoknak fokozottan kitett tetőtér szigetelése kapcsán érezhető különbséget fog jelenteni a ház lakói számára.

Erre azonban nem csupán négy évitzed szakmai tapasztalatával világszerte alátámasztott ígéretek vonatkoznak, hanem kétféle garancia is jár. Ha tetőterének hőszigeteléséhez a Climatizert választja, 20 éves garanciában részesül magára az anyagra vonatkozóan, ami pedig a kivitelezést illeti, 5 évet vállalunk munkánkra.

Minek köszönhető a tartósan alacsony ár?

Miután hosszú időn át kerestük az optimális szigetelőanyagot, és optimális megoldásként ráakadtunk az Európában Csehországban gyártott Climatizer Plusra, annak kizárólagos márkaimportőri jogát sikerült elnyernünk Magyarországon. Ezért tőlünk a legelőnyösebb feltételekkel juthat hozzá a szárazon befújható, zsákos kiszerelésben forgalmazott Climatizerhez, amelynek alkalmazásáról igény esetén díjmentes helyszíni tanácsadás nyomán gondoskodunk.

Ha látni szeretné, hogy mennyire előnyös lehet Önnek ez a megoldás, vegye igénybe árkalkulátorunkat a tetőtér szigetelés költségeinek kiszámításához!

https://www.climatizer-compri.hu/arkalkulatortetőtérszigetelés