A cellulóz szigetelés


Környezetbarát és természetes

Hőszigetelés


Gyorsan, Egyszerűen, Hatékonyan

A CLIMATIZER Plus finom cellulózrostja behatol a legkisebb helyekre és sarkakba is, ahová semmilyen más hőszigetelő anyag nem képes beférni. A CLIMATIZER Plus egyenlően és hézagmentesen befújható minden helyre, így elkerülhető hogy a szigetelésben gyenge pontok keletkezzenek. Így más hőszigetelő anyagokkal szemben a CLIMATIZER Plus-szal elkerülhetjük a hőhidak képződését. Egyetlen centiméter hőszigetelés sem megy veszendőbe. 

A CLIMATIZER Plus befúvását megfelelően képzett szakemberek tudják elvégezni. A befúvást tömlővel juttatják az üregekbe, falak közé, tetőtérbe, födémszerkezetbe. Ezzel a technikával olyan réteget tudunk képezni, ami minden, még a más szigetelőanyagok számára elérhetetlen helyre is képes bejutni. A szigetelés tartósságát olyan applikációs géppel tudjuk elérni, amelyen külön lehet szabályozni a levegő és az anyag mennyiségét.

A hőszigetelés szó említésekor rögtön a hideg elleni védelem jut az eszünkbe. Az épületeknek azonban nemcsak a téli hónapokban kell biztosítaniuk a kellemes klímát, hanem ugyanolyan fontos a védelem a nyári hőség ellen is. Ilyenkor mutatkozik meg a cellulóz hőszigetelő anyagok előnye. A konvenciós anyagoknak a cellulózzal szemben nincsenek ilyen tulajdonságaik.

Árkalkulátor

A cellulóz szigetelés

Sok éves tapasztalat alapján alakult ki a technológia és a nyersanyag, amely hozzájárul a Climatizer Plus szigetelés gyártásához, hogy egy kiváló hang- és hőszigetelő termék jöhessen létre. Szigorú vizsgálatok azt bizonyítják újra és újra, hogy rendkívül ellenálló a tűz, nedvesség, penész és a kártevőkkel szemben.

Fontos tulajdonságok
 • Környezetbarát cellulózalapú
 • tűz-, penész- és kártevő gátló
 • könnyű felhordhatóság, alacsony bekerülési költség,
 • kiválóan alkalmas utólagos és újonnani födém-, fal- és homlokzati szigetelésre.
Energiahatékonyság

A Climatizer Plus szigetelés elősegíti az energiatakarékosságot és csökkenti az energiaköltségeket. Hatékonyan szigeteli házát, megakadályozva az energiaveszteséget okozó légáramlást és hőáramlást.

Tűzvédelem

A Climatizer Plus szigetelést úgy alakították ki a nem mérgező tűzgátló és tűzálló összetevők hozzáadásával, hogy otthona, épülete biztonságban legyen. Tesztelések kimutatták, hogy ezen eljárás lassítja a tűz terjedését, veszélyes gőzök kibocsátása nélkül segít korlátozni a teljes kárt, így több idő marad a menekülésre tűz esetén. Sőt, valószínűleg az egyetlen építőanyag otthonában, ami lelassítja a tűz terjedését, így elmondhatjuk, hogy ez a cellulóz szigetelés az egyik legbiztonságosabb építési anyag a piacon.

Komplex energetikai korszerűsítés hőszigeteléssel és hangszigeteléssel

Télen mélyhűtő, nyáron szauna az otthona? A magas fűtés költségek ellenére fázik? Lehet, hogy a szinte folyamatosan üzemelő gázkazánja az udvart vagy a padlást fűti? Az egész évben kellemes hőérzet és vele együtt a hatékony hangszigetelés ma már könnyedén és olcsón biztosítható bárhol egy elsőrendű minőségű anyag, a cellulóz segítségével.

Mi szükséges a tökéletes hőszigeteléshez, ami még a hangszigetelésben is segítségére lesz?

Családi házak és egyéb épületek leggyakoribb, visszatérő problémája, hogy a korszerűtlen szigetelés miatt a tüzelőanyag hiába fogy. A beépítetlen tetőtér valósággal kihúzza a meleget a lakásból a téli hónapokban, de a nyár sem hoz enyhülést, mert ekkor meg egy izzasztóan meleg hangárban érezhetjük magunkat.

Ha építkezés, lakásfelújítás előtt kell egy jó döntés: Climatizer Plus szigetelés

Mi lehetővé tudjuk tenni az Ön számára mindazt, amire minden ingatlantulajdonos leginkább vágyik: a télen a meleget bent, nyáron kint tartó szigetelést egy cellulóz alapú szigetelőanyag segítségével. A megoldás neve: Climatizer Plus. Ez a környezetbarát, a természetet kímélő hőszigetelő anyag nem kőolajszármazékokból, hanem újrahasznosított papírból készül. Kitűnő minőségét, melynek köszönhetően hatékony és gazdaságos hőszigetelést, sőt hangszigetelést képes biztosítani, abból a szabadalmazott utókezelésből nyeri, melynek nyomán megtartja a természetes szigetelés jótékony hatásait, de a modern technológiának köszönhetően védelmet is nyer a káros külső behatások (pl. penész, rágcsálók, tűz stb.) ellen.

Ez utóbbiak kapcsán fontos kiemelni, hogy az általában a gyúlékonyságot eszünkbe juttató „cellulóz” szó nem szabad megtévesszen senkit. A Climatizer Plus korszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a cellulóz kiváló hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságait a tanúsítványok által is igazolt, tökéletes tűzállósággal ötvözi, rácáfolva a „papír, tehát gyúlékony” típusú, leegyszerűsítő tévhitekre.

A Climatizer Plus tökéletes megoldás tető-, födém-, valamint üreges falak közötti szigetelés esetén, legyen az régi, utólag szigetelendő, vagy új építésű ház. Az egyszerű, gyors megoldás különösen utólagos szigetelés esetén optimális, hiszen a száraz, befújásos technológiának köszönhetően a Climatizer alkalmazása nem jár különösebb bontással, így csak minimális helyreállítás szükséges az alkalmazását követően. (Például egy 150 nm padlástér akár egy nap alatt leszigetelhető)

Költséghatékony megoldásunk egészséges környezetet is biztosít otthonában, hiszen kizárjuk a hőhídak kialakulását, így a penész kialakulásának esélyét is.

Hogyan lehetséges a hőszigetelés nagyon alacsony felújítási költséggel és gyors (2-3 éves) megtérüléssel?

Nagyon egyszerűen. Egyetlen jó döntéssel. Ehhez a nem éppen kellemes éghajlati viszonyairól ismert Kanadában a Climatizer Insulation nevű cég 1977-ben alakította ki a Climatizer Plus nevű hőszigetelési megoldást, ami eleget tesz a mindenki által első helyen számon tartott követelménynek: olcsón, gyorsan és hatékonyan megoldja az épületek komplex energetikai korszerűsítését, és mintegy járulékos hatásként, a hangszigetelést is.

Hogyan éri el a tökéletes hő- és hangszigetelést a Climatizer?

Ez a környezetbarát és természetes technológia újrahasznosított papír ledarálásán alapul, de nagyon fontos megjegyezni, hogy ez csak a kiindulópont, mert az ily módon nyert, korszerű szigetelőanyagot tűz, penész és rágcsálók elleni védelemmel látják el. A honlapunkon is megtalálható uniós és egyéb tűzvédelmi tanúsítványok sorozata a garancia arra, hogy a Climatizer megfelel a mindenkori tűzvédelmi előírásoknak, és emellett megőrzi a természetes szigetelés összes jótékony hatását.

Erre a kiváló hő- és hangszigetelést lehetővé tevő anyagra a gyártó nem kevesebb, mint 20 év garanciát vállal. Mi pedig az európai gyártóval 2004-re visszamenő partneri kapcsolatunknak köszönhetően 5 év garanciát is biztosítunk a kivitelezésre. 2014-ben elnyertük a kizárólagos magyarországi márkaimportőr jogot.

Kivitelezésünk előnyei az Ön számára

A passzívházakra vonatkozó szigorú követelmények betartására alkalmas Climatizer Plus egyedülállóan hatékonyan elősegíti az energiatakarékosságot, és csökkenti az energiaköltségeket, hiszen kimagasló hőszigetelést biztosít.

Ezekre az energiaveszteséget meggátló, kimagasló tulajdonságokra erősítünk rá hallatlanul tiszta és gyors alkalmazási technológiánkkal, aminek köszönhetően Ön hamar megszabadul az otthona nyugalmát zavaró mesterektől, és egész évben kellemes hőmérsékletnek örvendhet.

A kész zsákos kiszerelésben kapható szigetelőanyagot egy befúvógép segítségével szárazon juttatjuk a szigetelni kívánt területre, a falak, födémek közötti rétegekbe. A befúvógép használatával a legnehezebben elérhető területeket is könnyedén, gyorsan és egyenletesen tudjuk szigetelni.

Mivel a hő- és hangszigetelést garantáló, tűzvédelmileg tökéletesen kezelt cellulóz apróra darált papírból áll, ezáltal a legszűkebb helyeket is tökéletesen kitölti. Az egyéb eljárásokkal, pl. a tömbös szigeteléssel szembeni további nagy előnye, hogy alkalmazásával nincs ülepedés, az eljárás során nem kell félni a különböző irritáló hatásoktól.

A passzívházakra vonatkozó szigorú követelmények betartására alkalmas Climatizer Plus egyedülállóan hatékonyan elősegíti az energiatakarékosságot, és csökkenti az energiaköltségeket, hiszen kimagasló hőszigetelést biztosít.

Ezért érdemes minket választani:

 • velünk minimalizálja a pénzégető fűtési/hűtési költségeit
 • általunk tartósan alacsony áron érheti el a cellulóz alapú hőszigetelést
 • a gyártó folyamatos, mindenre kiterjedő szakmai támogatását élvezheti, hisz a Climatizer Plus kizárólagos forgalmazói vagyunk
 • a kivitelezési árajánlat adás előtt teljes körű, díjmentes helyszíni felmérést és szakmai tanácsadást biztosítunk
 • 12 éves tapasztalatunknak köszönhetően, amit a „környezetbarát termék” és Nature Plus minősítésű Climatizer szigetelőanyaggal és technológiával kapcsolatban szereztünk, 5 éves jótállást vállalunk a kivitelezésre
 • cégünk a piacvezető márka egyedüli magyarországi képviselőjeként gyors és tiszta kivitelezést biztosít
 • Ön 20 év gyártói garanciát élvez a szigetelőanyagra!
Egész évben kellemes hőérzetet szeretne otthonába?

Hadd mondja csak a népdal, hogy „télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van”. Ön vegye fel velünk a kapcsolatot a következő linken, ha ingyenes helyszíni felmérést, profi szakmai tanácsadást és kimagasló hőszigetelést igényel!

Árkalkulátor