Kivitelezőknek


Magas színvonalú hőszigetelést kíván nyújtani?

Climatizer Plus cellulóz hőszigetelés: a profik választása

Alacsony fűtésszámla és kellemes nyári klíma – ha rákérdez megrendelője legfontosabb vágyaira, biztosan az elsők között fog szerepelni ez az igény. Segítségünkkel és a Climatizer Plus cellulóz hőszigetelésnek köszönhetően maradéktalanul eleget tehet ennek a kívánságnak, méghozzá a legelőnyösebb feltételekkel.

Legyen Ön is a partnerünk!

Leggyakoribb együttműködési forma, hogy partnerünk kiszervezi a hőszigetelés feladatát (alvállalkozóként megbízza cégünket), és a kivitelezésben szakértőként hozzánk, a Climatizer Plus szakértőhöz fordul. Az európai gyártóval 2004-re visszamenő partneri kapcsolatunknak köszönhetően 5 év garanciát biztosítunk a kivitelezéseinkre, a gyártó pedig 20 év garanciát ad a Climatizer Plusra!

Ha azonban Ön saját maga szeretné a Climatizer Plust alkalmazni annak érdekében, hogy megrendelőjének a legmagasabb minőséget nyújtsa, akkor szintén érdemes hozzánk fordulnia, hiszen 2014-től a kizárólagos márkaimportőr jogot elnyert hazai cégként állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére. A Climatizer Plust 13,6 kg-os zsákos kiszerelésben értékesítjük.

Értékesítés

Annak érdekében, hogy egyenletes és gyors kivitelezésünk előnyeit élvezze, díjmentes helyszíni tanácsadást biztosítunk, sőt az induló lakossági energetikai korszerűsítésekre kiírt pályázatok kihasználásában – elkészítésében, menedzselésében – is megbízható partnerként tudunk segíteni.

Válassza a Climatizer Plust, és ne feledje azt sem, hogy bármely hőszigetelő anyag hatékonysága közvetlenül összefügg a kivitelezési folyamat minőségével! Forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén, ha építőipari kivitelezőként magas színvonalú hőszigetelést kíván nyújtani hálás megrendelőinek!

Kapcsolatfelvétel:

  • +36 (30) 190-3526