Szolgáltatásaink


Szolgáltatásaink


  Komplex energetikai korszerűsítés hőszigeteléssel és hangszigeteléssel

Országosan vállaljuk családi házak (és egyéb épületek) hőszigetelését az általunk kizárólagosan forgalmazott Climatizer Plus cellulóz szigetelőanyaggal.

Az alkalmazott befújásos technológia lehetővé teszi a födém, a tetőtér és üreges falak közötti hő- és hangszigetelést, legyen szó régebbi építésű családi házról, vagy újonnan épülő otthonáról. Szigetelési kivitelezéseinket a technológiának köszönhetően jó áron, gyorsan, minimális bontással végezzük.

Kérjük, használja kalkulátorunkat az előzetes tájékozódáshoz, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! 

Továbbá vállaljuk az alábbi építőipari kivitelezéseket

Építőipari szolgáltatások:

  • Kőműves munkák
  • Burkolás
  • Épületasztalos munkák
  • Gipszkartonozás
  • Festés, üvegezés, vakolás
  • Bádogos munkák
  • Nyílászáró csere
  • Hő- és hangszigetelés
  • Víz-, gáz-, fűtésszerelés
  • Villanyszerelés

Födémszigetelés

A vízszintes felületek hőszigetelése kevés munkával, gyorsan, könnyen és tökéletesen megoldható.

A CLIMATIZER Plus lehetővé teszi a leggyorsabb és egyben a legmegbízhatóbb módját a födémszerkezet hőszigetelésének. Az anyagot az applikációs gép segítségével lehet a padlástérbe juttatni, és így lehet elhelyezni a jelenlegi födémszerkezetbe, vagy szabadon is használható. A szerkezetbe való bejutáshoz elég egy nyílást képezni és ezen keresztül 4 méter távolságban tudjuk az anyagot bejuttatni minden oldalra.

Ezzel a módszerrel változtatni tudjuk a szigetelés vastagságát és ezzel együtt az áthidalások szigetelését is. Az alacsony, 27-32 kg / m³ sűrűségű szigetelést javításoknál, és a meglévő szigetelések pótlásánál használjuk, kb. 10 cm vastagságban. Ha 10 cm-nél vastagabb szigetelés szükséges a vízszintes felületek kezelésére, akkor a 32-40 kg / m³ sűrűségű anyaggal dolgozunk.

Födémszigetelés

Tetőszigetelés

A CLIMATIZER Plus befújt szigetelőanyag kiválóan alkalmas ferdetetős szerkezetek újonnani- és utólagos szigetelésére. 

A szigetelőt itt az utolsó fázisként tudjuk alkalmazni, a már kész, helyesen előkészített zárórétegek által határolt tér-szerkezetekbe. A tetőszerkezetnek az alapfunkciója mellett el kell látnia a külső nedvesség behatolásának gátolását, valamint a belterekben keletkező maradéknedvességek kiszellőztetését.

Az optimálisan előkészített szerkezetbe a hőszigetelő anyagot fokozott térfogatsúllyal lehet betölteni. A használt sűrűséget 35 kg / m³-től fokozzuk a szerkezettől függően.

Tetőszigetelés

Falszigetelés

Hőszigetelők alkalmazása során a falak utólagos átmelegítésénél, szellőztetett burkolat-rendszereknél, mindig nagyon fontos az egymásra gyakorolt hatások figyelembe vétele. 

A probléma maradéktalanul megoldásra kerül a CLIMATIZER PLUS anyagának alkalmazásából eredően, mely messzemenően alkalmazkodik a felépített rétegrend épületfizikai, hőtechnikai és egyéb jellemző tulajdonságaihoz. 

A túlnyomásos töltés technológiáját kihasználhatjuk gipszkarton és egyéb könnyűszerkezetes határoló és válaszfal szigetelésénél, ahol szintén megmutatkoznak a CLIMATIZER PLUS kitűnő akusztikai tulajdonságai is. A betöltés lehetséges egy 8 cm-es átmérőjű előfúrt nyíláson át.

Falszigetelés

Legyen tudatosan hatékony: javítsa életminőségét és növelje otthona értékét! 

Árkalkulátor

Díjmentes tanácsadás a kimagasló hőszigeteléshez és hangszigeteléshez

Lakásfelújítást, energetikai felújítást tervez, hogy jelentős megtakarítás mellett egész évben kellemes hőmérséklet legyen otthonában? Ez a döntés e pillanatban jelentősen megterhelheti a családi kasszát, ám ha most jól választ hőszigetelési megoldást, azzal nem csupán a saját komfortérzetét és az ingatlanja értékét növeli, hanem rövid időn belül vissza is nyeri költségeit az alacsonyabb fűtésszámlának köszönhetően, és javítja otthona hangszigetelési képességeit is.

Az általunk forgalmazott, ill. a kivitelezéseink során felhasznált Climatizer Plust hőszigetelő képessége alkalmassá teszi a passzívházakra vonatkozó rendkívül szigorú határértékek betartására is.

Miért forduljon szakértőhöz?

A jó döntésben sokat segít majd Önnek a körültekintő helyszíni tanácsadásunk, amit díjmentesen kínálunk a legmodernebb hőszigetelési megoldások iránt érdeklődő ingatlantulajdonosoknak. Nem csak az új lakások építőinek, hanem a lakásfelújításra készülőknek is. A díjmentes szakértői konzultáció, helyszíni felmérés mellett több éves tapasztalatunk birtokában, a közeljövőben induló lakossági energetikai korszerűsítésekre kiírt pályázatok elkészítésében és teljes körű menedzselésében is tudunk segíteni.

Tevékenységünk nem csupán az egyedülállóan hatékony Climatizer Plus termékkel megvalósított hőszigetelést és hangszigetelést foglalja magában. Az ingatlanok komplex energetikai felújítása és korszerűsítése mellett a teljes lakásfelújításban segítségére vagyunk megrendelőinknek, beleértve a különböző homlokzatszigetelési eljárásokat, elavult nyílászárók cseréjét, fűtési rendszerek korszerűsítését stb. De ne szaladjunk túlságosan előre, hanem lássuk előbb, hogyan is néz ki az általunk biztosított hőszigetelési tanácsadás.

Ebben ajánlunk többet a megszokottnál

Újonnan épült családi házak, társasházak esetében a tulajdonossal először kapcsolatba kerülő szakemberek néha még mindig a tömbös szigetelést ajánlják. Mi előrebocsátjuk, hogy ebben a vitában a minden rést kitöltő, befújt szigetelés és a legmagasabb minőség mellett tettük le a voksunkat, legyen szó akár új építésű ingatlanról, akár lakásfelújításról. Ehhez pedig a Climatizer Plus kimagasló hőszigetelést és hangszigetelést nyújtó, általunk kizárólagos hazai forgalmazóiként egyedülállóan alacsony áron biztosított anyag olyan szigetelőképességet garantál, ami még a passzívházakra vonatkozó, rendkívül szigorú határértékek betartására is képessé teszi. Az utólagos szigeteléshez azért is ideális megoldás, mert alkalmazása a száraz, befújásos technológiának köszönhetően nem jár bontással, vagy csak minimális helyreállítást tesz szükségessé – így Ön a munkát végző mestereinknek rekordidő alatt búcsút inthet.

Ügyfeleink három leggyakoribb igénye

Ezeknek az egyedülálló termékelőnyöknek köszönhetően gyakran keresnek meg a régebbi építésű családi házak tulajdonosai, akik azokból az időkből való ingatlanokat birtokolnak, amikor még nem törődtek annyira a szigeteléssel. Így például a plafon és a padlásalj között hagyott légrés üresen maradt, vagy pedig salakkal próbálták megoldani a szigetelését.

Ilyen esetekben mi csupán néhány helyen bontjuk meg a födémet, mérjük fel a légréteget, ahol a cellulóz alapú, egyébként a modern kezelési eljárások nyomán hivatalosan is „nem tűzveszélyes” besorolású Climatizer Plus hőszigetelési és hangszigetelési megoldás egyszerűen, száraz befújással alkalmazható.

Nem utolsósorban a befújásra kiválóan alkalmas, cellulóz alapú hő- és hangszigetelést kínáló Climatizer födémszerkezetre nyílt befúvással, vagy ferdetetős tetősíkok zárórétegei közé befújva képes egész évben kellemes hőérzetet, alacsony fűtésszámlát és egészséges közérzetet biztosítani Önnek és családjának.

Beszéljük meg a részleteket!

Mivel a Climatizer Plus kizárólagos hazai forgalmazói és márkaképviselői vagyunk, a tartósan alacsony áraink és a gyártó folyamatos, mindenre kiterjedő szakmai támogatása miatt is érdemes kapcsolatba lépnie velünk, és ingyenes tanácsadást igényelnie.

Konzultációnknak köszönhetően közvetve a gyártók egyedülálló, 40 éves múltjára, szakmai tapasztalatára, közvetlenül pedig a saját, hőszigeteléssel kapcsolatos 12 éves tapasztalatunkra, a 100%-osan tűzálló cellulóz szigetelőanyagra adott 20 éves gyártói garanciára és az általunk kínált 5 éves kivitelezői garanciára is építhet.

Ha energetikai felújítást tervez, addig ne hozzon döntést, amíg nem igényelte szakértőnk díjmentes helyszíni tanácsadását az ingatlanja kiemelkedő színvonalú hőszigeteléséhez!